sâmbătă, 10 aprilie 2010

Anime 2!

Ei bine... acum sa continuam! :) 






10.Pretear


Himeno Awayuki are saisprezece ani si, in ciuda parerii generale ca duce o viata perfecta, se afla in situatia de a se adapta noii familii din care face parte. Tatal ei, ramas vaduv, s-a recasatorit cu cea mai bogata femeie din zona, vaduva si ea, iarHimeno locuieste impreuna cu acestia doi si cu cele doua fete ale mamei vitrege. Lumea crede ca tatal ei s-a casatorit doar pentru bogatia sotiei sale, si din aceasta cauza fata sufera in mod constant tratamente umilitoare din partea colegilor de scoala si este tratata cu indiferenta (si ocazional cu rautate) de cele doua surori vitrege. Cu toate acestea ea este optimista si spera ca va veni si timpul cand cu totii vor fi o familie fericita. 




11.Zombie Loan
Stiti, acest anime este scurt... 13 episoade, dar foarte interesant.
Sunt 2 baieti... ma rog zombie.
Au avut un accident si numai ei 2 au "supravietuit".
In accident si-au pierdut care o mana, si ptr ca nu stiau care si cum este.. au gresit mainile...Ei se lupta cu alti zombie.... si castiga bani in lumea lor daca reusesc sa ii trimita din lumea asta.
Mai apare o fata care.. se pare ca este singura care vede acei zombie.






























12.Nana


În tren, în drum spre Tokio pentru a se întâlni cu iubitul ei, Shoji, Nana Komatsu ("Hachi") s-a aşezat lângă Nana Osaki, care călătorea tot către Tokio pentru a-şi împlini visul de a deveni cântăreaţă. Nana îşi doreşte un debut spectaculos în trupa punk "Blast" în Tokio, unde iubitul ei, Ren, este chitarist într-o formaţie cunoscută, numită "Trapnest". Având acelaşi nume, "Nana", fetele se împrietenesc repede, iar drumurile lor se intersectează încă o dată atunci când îşi caută cazare în Tokio. În final, cele două se hotărăsc să locuiască împreună şi din acel moment, vor avea parte de aspectele plăcute şi mai putin plăcute ale vieţii sub acelaşi acoperiş...






13.Gakuen Alice
Mikan, o pustoica de 10 ani, foarte nastrusnica ajunge intamplator la o acadelmie, Academina Alice,  unde toti elevii au puterii speciale.
Acolo o regaseste pe pritena ei, Horatu, un geniu foarte rece si tacut, dar care tine mult ea.
La inceput ea nu este suportata de cel mai "important" pion al acelei academii,iar din cauza asta nici ceilalti nu o accepta nici dupa ce afla ca si ea are o putere... dar sfarseste prin a se imprietenii cu oameni speciali.




14.Kaleido Star
Sora, cand este mica este dusa de catre parintii ei la un circ de acrobatii, iar ea este foarte incantanta, incat doreste sa devina una dintre acrobate.
La adolescentie afla ca se cauta noi talente, asa ca merge si ea sa dea probe.
Este acceptata si incepe sa debuteze, ajungand sa joace roluri foarte importante.De asemenea ea are capacitatea sa vada pe Spiritul  Scenei, un bufon de acum cateva sute de ani.





15.Skip beat
Skip Beat  e o comedie romantica a carei personaj principal e o tanara de 16 ani, pe nume Kyoko Mogami. Ea a parasit locul natal pentru a-l urma pe prietenul ei Shotaro Fuwa.
Kyoko si Sho sunt prieteni din copilarie, el doreste sa devina un idol in lumea spectacolului si pentru aceasta a decis sa mearga in Tokyo, inainte sa plece a intrebat-o pe Kyoko daca vrea sa vina cu el. Ea fiind indragostita, i-l insoteste, iar in Tokyo isi ia mai multe slujbe pentru a putea plati chiria unui apartament scump, gateste, spala si tot ce face e numai pentru Sho fiindca-l iubeste. Acesta incepe sa devina celebru ca si cantaret, dar cu gandul doar la celebritate, o trateaza cu dispret si doar se foloseste de sentimentele si munca ei.
Intr-o zi in care era mai libera, Kyoko merge la agentia unde lucra Sho pentru a-l vedea si fara sa vrea il aude vorbind desprea ea, discutie in care arata cat de mult o displace, ca e satul de ea dar a luat-o doar ca sa-i fie slujnica si ca in rest nu-i pasa deloc de ea. Ranita de ceea ce a auzit, Kyoko hotaraste sa se razbune. Se tunde, isi vopseste parul, isi ia haine moderne pentru a-si schimba cat mai mult infatisarea. Apoi cateva zile la rand insista la o agentie rivala celei unde era Sho pentru a o primi in cadrul lor, la acea agentie este si Ren Tsuruga, un actor care e pe primul loc in top-ul preferintelor showbiz-ului si pe care Sho il considera rivalul lui. In cele din urma, satui de insistentele ei, o accepta sa participe la urmatoarea auditie pentru noi talente. De aici incepe drumul lui Kyoko in lumea spectacolului pentru a ajunge la un nivel unde sa se razbune pe Sho.










16.Myself yourself




Inainte de a se muta din orasul natal in Tokio, Sana Hidaka are parte de  petrecere de ramas bun data de catre cei 5 prieteni ai lui ,si anume:
Syusuke Wakatsuki[he’s best friends], Syuri Wakatsuki[Syusuke’s twin sister], Nanaka Yatsushiro and Aoi Oribe[verisoara lui Sana].
Actiunea te duce dupaia 5 ani mai tarziu, cand Sana se reintoarce in orasul natal(motivele reintoatcerei lui nu ne sunt dezvaluite),el se muta singur intr-un apartament in blocul in care parintii verisoarei lui,Aoi,sunt adimistratori.
Cum se va descruca Sana singur si de ce schimbari va avea din partea vechilor prieteni va las sa descoperiti singuri.Mai  mult nu va mai zic pentru ca nu vreau sa va stric vizionarea.Pot doar sa va zic ca storyline-ul nu se invarte numai in jurul lui Sana.












17.Special A
Special A este un grup scolar special, [in Japonia, si nu numai, clasele sunt de la A-F.. sau pana la o anumita litera, nu sunt pe profile, in A intra cele mai bune medii pana se umple clasa... B..C si tot asa]
In acest grup sunt elevii cei mai inteligenti... mai exact numai geniile intrau acolo, si aveau parte de un tratament superior.
Hikari este intr-o continua competitie cu Kei, deoarece mereu ea iesea pe locul 2.Orice facea ea, el facea mai bine.Ea il tot provoaca la diverse competitii pe care le pierde, spre dezamagirea si furia ei.





18.Paradise kiss










Povestea este centrata in jurul unei eleve, Caroline, care este remarcata de o trupa de designeri, si i se propune sa fie model si sa le prezinte creatiile. Initial, ea respinge aceasta idee, mai ales dupa ce il vede pe Arashi, un punkhead cu piercing-uri, care alerga dupa ea. Dupa ce lesina la vederea lui Isabelle, care era imbracat (este baiat de fapt) ca o vaduva, Caroline ajunge in "atelierul" designerilor, care va deveni locul lor de distractie pentru urmatoarea perioada din viata ei.





Niciun comentariu: