sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Viata!

Viata este un test, pentru a-l trece trebuie trebuie sa fii rabdator si sa respecti regulile.Nota maxima este biletul spre Paradis, trebuie sa stii sa lupti pentru a izbuti...Greseala este cheia spre perfectiune..sau doar un ocol al drumului spre victorie.




4 comentarii:

Anonim spunea...

greseala este cheia spre perfectiune? eu n-as zice chiar asa....nu cred ca vrei sa spui ca omul urca mai multe trepte cu cat face mai multe greseli, nu? caci cam asa se intelege; dimpotriva, un om inteligent trebuie sa faca cat mai putine greseli, trebuie sa le evite cu orice pret, si poate face asta numai invatand din greselile altora :) am i right? si chiar daca nu invata nimic de la ceilalti, fiecare trebuie sa die capabil macar sa incerce sa nu mai repete lucrul rau facut, corect? parerea mea este ca cel care persista in greseala este un om mort, din ambele sensuri
oricum, frumoasa cugetare..;)
Ioana, "siameza ta" :)):))

HaOs'N CuLoRi spunea...

ei bine.. ceea ce spui tu este adevarat..
eu am gandit altfel... m-am gandit ca.. daca inveti ceva din greseli, ajungi la perfectiune.. ptr ca invatand ceva dintr-o greseala, sunt slabe sanse sa o repeti, astfel..scade nr greselilor care ar putea fi facute:D
la asta m-am gandit eu!

Anonim spunea...

invatand ceva din greseli nu ajungi nicaieri. perfectiunea nu exista. nici macar nu tinzi intr-acolo. de asemenea, nu poti tinde spre ceva inexistent.

Anonim spunea...

perferctiunea exista, anonim, :)) stii, filosofii spuneau ca fericirea nu exista, dar toti erau de acord ca scopul suprem al omului este de a fi fericit :) si in ciuda contradictiilor, au ajuns apreciati, studiati in scoli etc etc.
si bineinteles ca poti invata foarte multe din greselile altora daca stii cum sa intrpretezi ;)
pot sa intreb cine este anonim, dca nu sunt cumva indiscreta, sigur? :)
Ioana